logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 12:00:52 - 27/03/2019
Ets a: Inici > L'Agčncia
Consell Comarcal del Berguedą
Turisme del Berguedą

Salutació

Benvolgut,

Benvolguda,

Sigueu benvinguts al nostre espai virtual de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. Una entitat que, sorgida de la suma de les iniciatives públiques i privades de la comarca, pretén ser una veritable eina de promoció eoonòmica, turística i generadora d'ocupació al Berguedà.

Aquí hi podreu trobar tota la informació que, periòdicament, portem a terme, així com altres notícies que us puguin ser d'interès. A més, aquesta eina ha de permetre també acostar d'una manera fàcil, ràpida i àgil a tots els racons del món el nostre territori, i ser-ne un gran altaveu per arreu. Però si l'aneu analitzant mes a fons, també hi trobareu un gran equip humà amb qui parlar i tractar aquells temes que us puguin preocupar, alhora de rebre les vostres aportacions perquè siguin analitzades i permetin millorar o implementar nous projectes beneficiosos pel Berguedà.

I en mi, personalment, hi trobareu una persona disposada a seguir treballant per la comarca del Berguedà, per generar oportunitats per tothom i per fer plegats la comarca del futur. A la teva disposició!

 

 

 

Josep Lara
President de l'Agència de
Desenvolupament del Berguedà
@josep_lara 
 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/12/2018 - 08:53:54

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agčncia de Desenvolupament del Berguedą

Plaēa Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agčncia de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Nśm. 0900000138

Amb la col·laboració de