logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 12:12:57 - 27/03/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

3 pimes berguedanes acceleren el seu creixement

09-07-2015

.

Gual Steel, SL, Precuinats Alsina, SL i Viladases, SL - Càmping de Gironella empreses del Berguedà van rebre els diplomes acreditatius de la seva participació a la tercera edició del programa "Accelera el creixement", que impulsen PIMEC i la Diputació de Barcelona amb la col•laboració dels Centres Locals de Servei a les Empreses (CLSE) com l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb l'objectiu d'avançar en la recuperació econòmica. 

 

Aquest programa té com a objectiu que les pimes obtinguin un pla de creixement de la seva empresa i les eines de suport per realitzar-lo. Les pimes que hi han participat són empreses amb vocació internacional i voluntat d'invertir en el seu creixement, amb almenys tres treballadors i més de quatre anys de vida, ubicades a la província de Barcelona.

 

La bona valoració dels participants i els resultats satisfactoris han fet que, juntament amb PIMEC, continuï el programa en noves edicions. Actualment, s’està realitzant el procés de selecció de les empreses de la 4a. edició d’Accelera el Creixement, en la qual ja s’han presentat tres empreses berguedanes.

 

Per més informació:

Servei d'Innovació i Empresa
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Plaça Sant Joan, 16, 1r. 08600 Berga
Tel. 93.824.77.00 ext 1
A/E: agencia@adbergueda.cat
 

 

    
Les accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons social Europeu.

Contingut del web relacionat

Enllaços Relacionats:
Imatges
Cloenda de la 3r.Accelera el Creixement
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de