logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 12:08:04 - 21/04/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Ampliació del termini de presentació de candidatures d'Accelera el Creixement

25-06-2014

.

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de les 50 amb més potencial de creixement. Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 60 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els vostres projectes de creixement. El perfil d'empreses que es pot beneficiar són pimes amb 3 o més treballadors, quatre o més anys de vida, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i voluntat de créixer.

Els participants de les dues primeres edicions del programa n’estan molt satisfets i creiem que val la pena que mireu aquest vídeo promocional del programa.

Les candidatures es podran presentar fins el 4 de juliol de 2014 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o l'Agència de Desenvolupament del Berguedà mitjançant el formulari d’inscripció.

Per a més informació del programa, podeu consultar el díptic, el següent enllaç www.creixementempresarial.pimec.org o bé contactar directament amb l’Annabel Cuatrecases de PIMEC en el correu: acuatrecases@pimec.org o en el telèfon 934 964 571.

 

Contingut del web relacionat

Enllaços Relacionats:
Diputació de Barcelona
PIMEC
Imatges
Accelera el Creixement
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de