logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 10:24:50 - 22/01/2019
Ets a: Inici > L'Agència > Tauler d'anuncis
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Borsa de treball: Auxiliar Administratiu a Casserres

04-08-2016 al 21-09-2016

 .

Procés selectiu per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractacions laborals temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres. Termini: 19/08/2016

 

- Bases reguladores del procés selectiu per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractacions laborals temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres.

- Instància General

- Llista provisonal d'admesos i exclosos del procés selectiu per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractacions laborals temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres. Termini per presentar al·legacions: 26.08.2016.

- Convocatòria prova de català per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractacions laborals temporals d'auxiliars administrarius/ves a l'Ajuntament de Casserres.

 - Convocatòria prova específica per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contraccions laboral temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres. 

- Puntuació de la prova específica per la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contraccions laboral temporal d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres. Inclou convocatòria a l'entrevista personal.

- Resultat dels procés de selecció per la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractaccions laborals temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres.

- Fe d’errades - Procés de selecció per a la creació de la borsa de treball d’aspirants per a contractacions laborals temporals d’auxiliar administratiu/va de l’Ajuntament de Casserres

 

Per més informació:

Servei d'Ocupació de l'Agència
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Carrer Lluís Millet, 33, 08600 Berga
Telèfon: 93.824.77.00 ext 2
A/E: agencia@adbergueda.cat
 

 

Contingut del web relacionat

En els processos de selecció que incloguin examens i proves selectives l'Agència de Desenvolupament del Berguedà podrà implementar una taxa de 12€ en concepte de drets d'examen. Més informació.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/11/2018 - 16:56:26

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de