logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 02:04:16 - 26/03/2019
Ets a: Inici > L'Agència > Tauler d'anuncis
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Borsa de treball: Auxiliar Administratiu a Casserres

04-08-2016 al 21-09-2016

 .

Procés selectiu per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractacions laborals temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres. Termini: 19/08/2016

 

- Bases reguladores del procés selectiu per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractacions laborals temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres.

- Instància General

- Llista provisonal d'admesos i exclosos del procés selectiu per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractacions laborals temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres. Termini per presentar al·legacions: 26.08.2016.

- Convocatòria prova de català per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractacions laborals temporals d'auxiliars administrarius/ves a l'Ajuntament de Casserres.

 - Convocatòria prova específica per a la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contraccions laboral temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres. 

- Puntuació de la prova específica per la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contraccions laboral temporal d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres. Inclou convocatòria a l'entrevista personal.

- Resultat dels procés de selecció per la creació de la borsa de treball d'aspirants per a contractaccions laborals temporals d'auxiliars administratius/ves a l'Ajuntament de Casserres.

- Fe d’errades - Procés de selecció per a la creació de la borsa de treball d’aspirants per a contractacions laborals temporals d’auxiliar administratiu/va de l’Ajuntament de Casserres

 

Per més informació:

Servei d'Ocupació de l'Agència
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Carrer Lluís Millet, 33, 08600 Berga
Telèfon: 93.824.77.00 ext 2
A/E: agencia@adbergueda.cat
 

 

Contingut del web relacionat

En els processos de selecció que incloguin examens i proves selectives l'Agència de Desenvolupament del Berguedà podrà implementar una taxa de 12€ en concepte de drets d'examen. Més informació.

En tot cas NO tots els processos de selecció inclouran aquesta taxa. Sempre que un procés de selecció tingui incloses taxes de dret d'examen, s'inclourà de manera explícita a les bases de la convocatòria.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/01/2019 - 14:22:39

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de