logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 10:15:40 - 21/04/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Els Poligons Industrials del Berguedà disposen de dues noves eines de promoció

27-10-2015

 .

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col•laboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya ha estrenat dues noves eines per promocionar i dinamitzar els polígons industrials i les zones d’activitat econòmica del Berguedà a través del GeoPortal www.berguedaempreses.cat i un catàleg promocional.

El Geoportal www.berguedaempreses.cat és una plataforma virtual on es mostra la informació dels polígons industrial i les zones d’activitat econòmica dels municipis berguedans cartografiades sobre un mapa, tipologia de serveis o d’activitats empresarials.

A més a més, aquesta nova eina ubica al plànol les diferents activitats que hi ha en els polígons industrials i clicant al damunt de cada un dels punts que hi apareixen al plànol s’obté una informació més detallada que concreta el nom comercial, l’emplaçament, l’activitat concreta i el sector econòmic i inclou a més una fotografia de l’empresa.

Així mateix, el geoportal també assenyalarà l’oferta immobiliària comarcal a nivell industrial, tant de sòl industrial com sostre. D’aquesta manera, qualsevol persona emprenedora interessada en obrir un nou negoci o ampliació d’activitats empresarials existents podrà saber quins emplaçament es poden adequar millor a les seves necessitats i conèixer l’entorn i el teixit productiu més proper.

Per altra banda, el Catàleg promocional manté un enfocament més visual i una vessant més promocional. Conté alguns apartats on s’explica la política d’innovació Berguedana, posant èmfasi en factors com el teixit associatiu, sectors estratègics, així com l’oferta formativa de proximitat. A més a més, de la informació més rellevant dels polígons industrials del Berguedà.

Aquestes dues noves eines de promoció dels polígons industrials del Berguedà sorgeixen del pla d’actuacions del Pla de dinamització dels Polígons d'Activitat Econòmica al Berguedà per proporcionar noves perspectives als polígons que produeixin millores en la qualitat del suport a les empreses instal•lades, projectin els aspectes positius dels polígons cap a l’exterior per atraure més activitat i facilitin els requeriments per a la competitivitat econòmica de les empreses.

 

Per més informació

Servei d'Innovació i Empresa
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Plaça Sant Joan, 16, 1r, 08600 Berga
Telèfon 93.824.77.00 ext 1
www.adbergueda.cat
 
  
    
Les accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons social Europeu.

Contingut del web relacionat

Imatges
Presentació del Geoportal www.berguedaempreses.cat
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de