logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 11:48:34 - 18/02/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Es publica el Booktrailer filmat a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou

12-02-2018

 .

Es publica el Booktrailer filmat a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou

Ja s’ha publicat el trailer del llibre “El último regalo de Paulina Hoffmann” filmat el passat gener a la Torre de l'Amo a Viladomiu, de la mà de la productora barcelonina Bumayé.

El llibre, de l’editorial Planeta, explica la vida de Paulina Hoffmann que creix en l’infern del Berlín nazi i pateix l’impacte de l’entrada de l’exèrcit rus ocupant la ciutat al final de la guerra. És precisament la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou la que apareix en el tràiler i que recrea la casa d’una família benestant del Berlín nazi dels anys 40.

Aquesta experiència se suma al degoteig d'equips tècnics que escullen la comarca del Berguedà per a les seves filmacions, ja sigui per pel·lícules, films televisius o spots publicitaris aprofitant tant el patrimoni industrial al llarg del Llobregat com el patrimoni romànic que trobem disseminat per tota la comarca.

Aquestes filmacions compten amb l'ajuda, publicitat i gestió de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà gràcies a formar part de la Barcelona Film Comission, la Xarxa de Turisme Industrial (Xatic) i d'altres organismes que faciliten i gestiones les peticions, permisos, feina logística i comunicació amb els ajuntaments per facilitar la feina de les productores i per tal de crear un destí cinematogràfic de consistència.

En el cas d’aquesta filmació, cal agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Gironella així com l'empresa que s'encarrega de la gestió turística de la Torre , Dinapat sl, i les xarxes Xatic i Mintercar.

  

Imatges
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de