logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 08:51:11 - 22/01/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Es publica un vídeo promocional del parapent al Berguedà

20-07-2018

 .

Es publica un vídeo promocional del parapent al Berguedà

Des del servei de turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà s’està treballant per produir diferents vídeos de la comarca destinats a la promoció d’activitats, recursos i espais de referència al Berguedà. Un dels primers en veure la llum ha estat el vídeo promocional del parapent al Berguedà.

El 2014 es va llançar el concurs de vídeos “El Berguedà la meva pel·lícula”, amb la voluntat de generar diferents vídeos genèrics sobre el Berguedà i, paral·lelament també es va contractar a un professional per elaborar un vídeo de la comarca. Aquests vídeos volien ser una base de recursos audiovisuals de promoció. Posteriorment es va crear un vídeo sobre les colònies industrials que es va publicar al 2016.

Actualment es continua treballant per l’elaboració de diferents vídeos promocionals específics de diferents espais i elements destacats de la comarca com l’entorn de la Baells i el pèsol negre, que pròximament es publicaran.

Però ara estem a disposició de presentar un nou vídeo específic dedicat a la pràctica del parapent. Una activitat esportiva en el medi natural que té molta tradició a la nostra comarca gràcies a les condicions meteorològiques i geogràfiques favorables per a la pràctica d’aquesta activitat. Amb aquest vídeo es pretén donar un impuls a aquesta activitat per tal d’incrementar-ne el nombre de participants.  Aquesta acció promocional també inclou una campanya publicitària en una revista francesa i una d’espanyola especialitzades en parapent així com també un reportatge en cadascun d’aquests mitjans.

La seva realització ha estat possible gràcies a la implicació de les empreses que es dediquen al parapent a la comarca, als pilots i als clubs esportius.

El vídeo es pot trobar al canal de youtube de berguedà turisme (www.youtube.com/berguedaturisme) i també a la web www.elbergueda.cat

 

Imatges
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de