logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 01:49:33 - 26/03/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Inforber i UPB Genetic World comencen el programa "Accelera el creixement"

08-10-2015

.

Inforber Serveis Tic i UPB Genetic World formen part de les 50 pimes de la demarcació de Barcelona escollides per participar a la 4a edició del programa "Accelera el creixement", organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona. Després de la primera fase del programa, que va finalitzar el mes de juliol passat, i en la qual més de 100 empreses van mostrar l'interès de participar-hi, s'han analitzat totes les candidatures i s'han escollit el mig centenar d'empreses participants.

En aquesta edició, l'Agència de Desenvolupament del Berguedà des del Servei d'Innovació i Empresa garantiran el seguiment i suport adequat per a les empreses durant tot el programa.

Les empreses comencen un procés de nou mesos en què rebran assessorament personalitzat en elements cabdals de la competitivitat empresarial com el finançament, la innovació, l'estratègia empresarial, la internacionalització, l'estructura directiva i la comercialització.

Ara, després de la primera fase de selecció, s'inicia la segona fase del programa que integra 25 hores (amb sessions col·lectives, sessions individuals in company, sessió d'enfoc amb el comitè d'experts i sessió d'orientació a l'acció) i finalitzarà amb un pla de creixement definit i operatiu per a cada empresa.

Després d'aquesta segona fase, es continuarà amb la de suport a l'acció, amb un total de 44 hores en total (incloent master classes, bones pràctiques i 20h individuals in company amb experts) per iniciar l'execució de les accions identificades prèviament al pla de creixement.

 

 

Per més informació
Servei d'Innovació i Empresa
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Plaça Sant Joan, 16, 1r, 08600 Berga
Tel. 93.824.77.00 ext 1
mail: agencia@adbergueda.cat
 
 
Impulsat per:
     
 
 
       
Les accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu

 

Contingut del web relacionat

Enllaços Relacionats:
Diputació de Barcelona
Imatges
Presentació del programa Accelera el Creixement 2015.Diputació de Barcelona
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de