logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 03:58:35 - 24/10/2017
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Jazz i tast de formatges es tornen a fusionar a Borredà

10-08-2017

 .

Jazz i tast de formatges es tornen a fusionar a Borredà

El dilluns 14 d’agost se celebra la setena edició del FormatJazz, una vetllada nocturna en què el formatge i el jazz es converteixen en autèntiques parelles de ball.

A partir de les 9 del vespre, a la plaça de l’Església de Borredà, sonaran les notes de Saphie Vells & The Swing Cats Auvèrgne (França) acompanyats de pa, fruita amb una copa de vi o cervesa artesana del Berguedà.

I ja amb aquesta edició farà 7 que se celebra el Formatjazz a Borredà. La primera edició d’aquest esdeveniment fou el 2011 amb formatges francesos (de l’Ariège, arrel d’una cooperació que el Berguedà tenia amb aquesta regió). Després s’han anat triant llocs diferents per escollir els formatges a degustar: 2012 Gran Bretanya, 2013 Itàlia, 2014 Suïssa,  2015 Galícia, Astúries i Cantàbria i 2016 Irlanda. Enguany, 2017, toquen formatges francesos de nou, de la regió de l’Auvèrgne. Cada any es reparteixen entre 300 i 450 plats de degustació.

La reserva pel Formatjazz de Borredà es pot realitzar a través del portal de reserves comarcal: www.berguedareserves.cat, i el preu per la degustació de formatges és de 10 euros per persona.

El FormatJazz és una iniciativa de Formatges Bauma, Mostra de Formatges de Borredà i La Berguedana de Jazz amb la col·laboració de l’Ajuntament de Borredà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà a través de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

 

 

 

Imatges
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de