logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 04:37:40 - 17/08/2018
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

L'Agència aglutina forces entre 4 comarques per la formació

04-10-2017

 .

L'Agència aglutina forces de 4 comarques per la formació

L’Agència aglutina forces entre Berguedà, Solsonès, Alt Urgell i Cerdanya per la convocatòria Formació Contínua que s’espera que arribi la resolució a final d’any.

El passat 18 de setembre l’Agència de Desenvolupament del Berguedà va presentar una sol·licitud amb petició de 400.000 euros, per l’atorgament de formacions, al Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

Aquesta sol·licitud es presenta de manera intercomarcal entre el Berguedà, el Solsonès, l’Alt Urgell i la Cerdanya; sent la primera vegada que es realitza una petició d’aquestes característiques unint forces entre les diferents comarques, amb l’objectiu de fer arribar la Formació Contínua subvencionada a les 4 comarques.

Aquesta col·laboració entre entitats aglutina Consells Comarcals, Associacions d’Empresaris i la mateixa Agència de Desenvolupament del Berguedà. Cada territori ha fet la proposta de les accions formatives en les que es detecta necessitat per part d’empreses i l’Agència ho ha unificat amb una sola petició com a entitat sol·licitant amb compromís d’execució proporcional a les comarques. Representant així una actuació inèdita.

Les peticions formatives sol·licitades són formacions d’àmbit transversal, Noves Tecnologies, idiomes... Es preveu que la resolució d’aquesta convocatòria arribi a finals d’any i l’execució de les formacions s’implementi al llarg del 2018.

 

Imatges
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de