logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 10:26:16 - 21/04/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

L'alumnat del PTT-Berguedà col·labora amb la Marató amb un projecte conjunt amb la Biblioteca de Berga

04-12-2018

 .

L'alumnat del PTT-Berguedà col·labora amb la Marató amb un projecte conjunt amb la Biblioteca de Berga

L’Alumnat del Programa de Formació i Inserció PTT Berguedà (Pla de Transició al Treball) del Departament d’Ensenyament, destinat a joves de entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat en ESO i que s’implementa a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, col·labora conjuntament amb la Biblioteca de Berga Ramon Vinyes i Cluet, per contribuir amb la Marató de TV3.

 

Aquest projecte consisteix en emportar-te un llibre i pagar un import solidari, destinant els beneficis a la Marató de TV3 que enguany es centra en el Càncer. Fins a finals de desembre es poden recollir els llibres i col·laborar amb aquesta causa a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga.

 

Per tal de fer més atractiva aquesta proposta, l’alumnat del PTT ha dissenyat un mostrador per definir i potenciar l’espai on es cediran els llibres i també han dissenyat punts de llibre que es regalaran amb els llibres solidaris.

 

La iniciativa de la Marató és una molt bona oportunitat perquè els alumnes del PTT portin a terme accions que complementen la seva formació, al mateix temps que col·laboren amb una causa social i que participen activament en actuacions desenvolupades a Berga; treballant així amb la seva implicació en el municipi.

 

Des de la coordinació del PFI-PTT agraeixen la col·laboració de la professora experta, Ariadna Herrada, per la seva implicació en aquesta actuació.

 

Imatges
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de