logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 12:32:36 - 21/04/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

La nova edició d'"Accelera el Creixement" ja està en marxa

16-05-2014

.

ACCELERA EL CREIXEMENT”, és un programa de suport a les empreses interessades a identificar els factors d'èxit de la seva activitat i estructurar un full de ruta.

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà és una de les entitats locals participants a la reedició del projecte “Accelera el creixement”, que impulsen PIMEC i la Diputació de Barcelona, amb el qual es donarà suport a 50 pimes de la província perquè puguin créixer amb èxit i millorar la seva competitivitat.

En aquesta tercera edició, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà com a Centre Local de Serveis a les Empreses i PIMEC Catalunya Central faran el procés d’anàlisi i selecció de les pimes del territori perquè puguin participar en aquest programa que proporciona els serveis necessaris i incideix sobre aquells elements que són claus per al creixement: la comercialització, l’equip directiu, la internacionalització, la innovació… mitjançant 70 hores d'assessorament i acompanyament especialitzat per definir un pla de creixement, amb un tutor individualitzat al llarg dels vuit mesos que dura el programa, a més a més, de realitzar màster classformatives amb empresaris d’èxit o de reconegut prestigi.

El programa “Accelera el Creixement” 2014 va dirigit a petites i mitjanes empreses amb 3 o més treballadors, 4 o més anys de trajectòria empresarial, amb centre de decisió a la província de Barcelona, que tenen voluntat d'invertir en el seu creixement. La data límit per presentar candidatura per participar en el programa és el 22 de juny i la participació de les empreses seleccionades té un cost de 500€+IVA.

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la voluntat de donar a conèixer aquest programa i d’incentivar la presentació de candidatures d’empreses del Berguedà, organitza juntament amb PIMEC i Diputació de Barcelona una sessió informativa del programa “Accelera el Creixement”, el proper dimecres 21 de maig, a les 11:30h. del matí, al Centre de Formació de l’Agència (c/ Lluís Millet, 33 – Berga), en la qual, responsables del projecte n’explicaran els detalls i resoldran dubte o aclariments. A més a més, de poder escoltar l’experiència de les empreses berguedanes que actualment estan participant en la segona edició.
 

Contingut del web relacionat

Serveis
Enllaços Relacionats:
Diputació de Barcelona
PIMEC
Imatges
Accelera el Creixement
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de