logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 02:55:42 - 17/12/2018
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Les Muntanyes Emblemàtiques del Mediterrani es reuneixen al Berguedà

12-03-2018

 .

Les Muntanyes Emblemàtiques del Mediterrani es reuneixen al Berguedà

Tots els socis del projecte EMbleMatiC es trobaran a Saldes, del 20 al 23 de març, en el tercer Seminari Internacional per seguir avançant en el projecte cap a la creació dels eco-itineraris turístics i la seva comunicació conjunta. Es preveu la participació de 23 tècnics de les diverses muntanyes que formen part del projecte.

 

També, a partir del dijous al migdia i fins divendres al migdia es preveu que s’hi afegeixi una delegació de càrrecs electes francesos procedents de la zona del Canigó per poder intercanviar opinions amb els electes del Berguedà, ja sigui en aquest mateix àmbit turístic o en altres àmbits que puguin tenir punts en comú.

 

El projecte de EMbleMatiC està integrat per 9 muntanyes de la Mediterrània Europea: Canigó i Sainte Victoire (França), Serra de Tramuntana i Pedraforca (Espanya), Gran Sasso i Etna (Itàlia), Olimp i Idà (Grècia) i Cikà (Albània) i també per la Universitat de Barcelona – CETT.

 

El projecte EMbleMatiC impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, que ara es troba gairebé al seu equador, s’estructura en tres mòduls: estudis, testos i transferències de coneixement.

 

El seminari que tindrà lloc a Saldes és clau dintre del projecte ja que es passarà del mòdul d’estudis al mòdul de testos, fet que ha de permetre començar a concretar les accions que s’han treballat durant aquest primer període i la seva implementació en cada territori.

 

Els assistents destinaran dos dies i mig al treball tècnic i un dia fer visites sobre el terreny per poder veure quines són les millors opcions per visitar la part nord de la comarca.

 

El projecte EMbleMatiC té com a principal ambició qualificar les Muntanyes Emblemàtiques Mediterrànies com a destinacions d’excel·lència. Aquesta ambició es fonamenta en assolir tres objectius:

     - Reequilibrar els fluxos turístics i els seus retorns cap a un turisme sostenible i responsable

     - Co-construir i testar una oferta d’eco-turisme en el rere-país

     - Millorar el reconeixement de les nostres singularitats a nivell internacional

 

Imatges
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de