logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 11:43:26 - 26/03/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Nova senyalització per protegir la Riera de Merlès

15-04-2015

.

Des d’aquesta setmana, la Riera de Merlès disposa de nova senyalització vertical i horitzontal per protegir aquest espai natural. En concret, s’han instal•lat 12 nous cartells per informar sobre l’espai natural i la seva normativa reguladora i, també, s’ha incorporat una senyalització horitzontal sobre el paviment de la carretera entre l’Hostal de Sant Cristòfol i el Cobert de Puigcercós, per diferenciar l’espai i ordenar la circulació.

A més a més, per la propera campanya estival es reforçarà la recollida de deixalles amb punts de recollida d’escombraries i es realitzarà tasques de manteniment, neteja, vigilància i informació de la Riera de Merlès amb vigilants i informadors.

Cal recordar que en l’anterior campanya estival, els municipis afectats per l’Espai Protegit de la Riera de Merlès van signar convenis amb facultat sancionadora amb el Servei Català de Trànsit per millorar la mobilitat i el correcte estacionament.

D’aquesta manera, s’avança en el full de ruta per la conservació de l’espai natural protegit de la Riera de Merlès, acordat el passat desembre, en el qual es van establir i consensuar un conjunt d’11 actuacions en els àmbits de la protecció legal, conservació dels valors naturals, de gestió de l’accessibilitat i de restricció de l’ús públic intensiu.

 

Per més informació:

Servei de Desenvolupament Local
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga
Tel. 93.824.77.00 Extensió 6.
A/E: agencia@adbergueda.cat

 

 


  
Les accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeus


 

Contingut del web relacionat

Imatges
Nova senyalització horitzontal a la Riera de Merlès
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de