logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 12:55:48 - 26/03/2019
Ets a: Inici > L'Agència > Tauler d'anuncis
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Procés de selecció: Dues places d'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local

22-08-2016 al 29-09-2016

 .

Procés de selecció per la contractació de dos agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) per part de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà en relació a la convocatòria d’AODL 2016 de la Generalitat de Catalunya.

- Bases específiques per la contractació de dos agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) per part de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà en relació a la convocatòria d’AODL 2016 de la Generalitat de Catalunya

- Instància per la convocatòria d'AODL

- Llista provisional del procés de selecció per la contractació de dos agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) per part de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. Inclou convocatòria a la prova específica.

-Llista definitiva del procés de selecció per la contractació de dos agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per part de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

- Puntuació del procés de selecció per la contractació de dos agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per part de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

 

Per més informació:

Servei d'Ocupació de l'Agència
Carrer Lluís Millet, 33, 08600 Berga
Tel. 93.824.77.00 ext 2
A/E: ocupacio@adbergueda.cat

 

    

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

 

En els processos de selecció que incloguin examens i proves selectives l'Agència de Desenvolupament del Berguedà podrà implementar una taxa de 12€ en concepte de drets d'examen. Més informació.

En tot cas NO tots els processos de selecció inclouran aquesta taxa. Sempre que un procés de selecció tingui incloses taxes de dret d'examen, s'inclourà de manera explícita a les bases de la convocatòria.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/01/2019 - 14:22:39

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de