logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 11:40:07 - 26/03/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Recursos econòmics i finançament empresarial eix central del Fòrum del Finançament

30-04-2013

En el marc de les jornades tècniques de la Fira de l’1 de maig, el divendres 3 de maig, a partir de les 9 del matí, a la Cambra de Comerç - Delegació Berguedà, el Servei d’Innovació i Empresa del CFI Cercs – Berguedà organitza el Fòrum del Finançament per donar resposta a una de les preocupacions de l’empresariat Berguedà, la manca de finançament empresarial.

 

El Fòrum del finançament s’obrirà amb una ponència introductòria a càrrec de Jaume Puig – Director General de GVC Gaesco – sobre “entendre la crisi, entendre la recuperació” on donarà la seva opinió del mercat financer i buscar oportunitats per al Berguedà i Catalunya per iniciar el procés de recuperació econòmica.

En la segona part del Fòrum del finançament és mostraran tres alternatives diferents per a la recerca de finançament empresarial i per a projectes d’emprenedoria a través dels microcrèdits, les línies de crèdit públiques i el capital rics.

Aquests tres exemples d’alternatives de finançament empresarials seran explicades per especialistes i coneixedors de la realitat financera, el Ramon Gatell – Director Comercial de Microbank-, Antoni Vallès – Director Comercial de l’Institut Català de Finances ICF – i Abel Conill – expert inversor. A més a més, hi haurà la presentació de l’experiència de l’empresa Sud Energies Renovables a càrrec d’Àngel Noguera que ha obtingut finançament a través del sistema de Capital Risc.

En la part final del Fòrum de Finançament, s’oferirà un servei d’Speed Consulting amb els representants de les tres entitats convidades on escoltaran els projectes i necessitats financeres del públic i realitzaran un consulta ràpida i individualitzada si la idea, el projecte o la necessitat de finançament és finançable per la seva institució. Per participar en aquest Speed Consulting és necessari realitzar inscripció prèvia a rosapujols@cfi.cat indicant amb quina persona o institució voldria consultar.

 

Contingut del web relacionat

Documents:
Programa. Fòrum finançament (PDF 201kB)
Imatges
A.Vallès - Director Comercial de ICF - en un assessorament del servei personalitzat de finançament ICF
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de