logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 11:25:36 - 26/03/2019
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Segona convocatòria dels ajuts Empresa Exporta i Iniciació a l'Exportació

25-07-2014

.

La Generalitat i els principals agents empresarials implicats en la promoció de la internacionalització a Catalunya han sumat esforços per tal d’enfortir i potenciar el teixit empresarial a través de les exportacions. El Departament d’Empresa i Ocupació, a través d’ACC1Ó – l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana – ha posat en marxa la segona convocatòria dels ajuts del Programa Empresa Exporta i del Programa d'Iniciació a l'Exportació fins el 18 de desembre de 2014, que tenen l’objectiu de sensibilitzar les empreses catalanes sobre la importància d’internacionalitzar-se.

Es tracta d’un programa unitari a nivell català, que s’emmarca en el Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials de la Generalitat per al període 2012-2014 i que suma la cooperació dels principals agents empresarials de Catalunya: ACC1Ó, les cambres de comerç catalanes, PIMEC, CECOT, AMEC i Foment del Treball Nacional.


Programa Empresa Exporta

Amb aquest programa, l'empresa elaborarà un Pla de Promoció Internacional orientat a esbrinar a quins països del món hi ha clients interessats en comprar els seus productes i serveis i per mitjà de quin canal poden arribar a contactar-los.

Es tracta d'un pla operatiu que defineix les accions específiques a posar en marxa per començar a exportar a destinacions concretes.

El programa es duu a terme per un assessor expert en internacionalització extern a l'empresa i amb l'estreta col•laboració de l'equip directiu de l'empresa.

Tot i que el valor del servei és de 1430 euros, el cost total del programa per l'empresa és de 600 euros.

 

Programa d'Iniciació a l’exportació

Amb aquest programa, l'empresa posarà en pràctica les accions i estratègies identificades en el seu Pla de Promoció Internacional amb l'objectiu de començar a exportar.

El programa es duu a terme per assessors experts en internacionalització i màrqueting digital i tècnics de comerç exteriors, tots ells externs a l'empresa i amb l'estreta col•laboració de l'equip directiu de l'empresa.

Tot i que el valor del servei és de 8855 euros, el cost total del programa per l'empresa és de 5200 euros (650 eur/mes).

 

Els programes s'adrecen a empreses sense experiència internacional i estan finançats i garantits per la Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ.
 

 

Per més informació

Servei d'Innovació i Empresa
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Plaça Sant Joan, 16, 1r
08600 Berga
Tel. 93.824.77.00
Mail: agencia@adbergueda.cat
 
 
 
Les accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu.

Contingut del web relacionat

Enllaços Relacionats:
ACC1Ó
Imatges
Programes de suport a l'Exportació 2014
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de