logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 12:51:24 - 21/04/2019
Ets a: Inici > L'Agència > Tauler d'anuncis
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Tècnic AODL a l'Ajuntament de Berga

13-11-2018

 .

 

COMUNICAT: Tècnic AODL Ajuntament de Berga

Segons la Resolució TSF/1868/2018, de 25 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2018 per a la concessió de subvencions destinades als Programes de suport al desenvolupament local, l’Ajuntament de Berga va iniciar el procés de selecció a través de l’Agencia de Desenvolupament del Berguedà per a la contractació d'un agent d'ocupació i desenvolupament local per executar el pla de treball denominat : 'AODL "Diner Berguedà"'’.

 

COMUNIQUEM que el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha DENEGAT a l’entitat Ajuntament de Berga la subvenció; és a dir el procés de selecció de DINER BERGUEDÂ; queda ANUL·LAT.

 

Estem  a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

 

Més informació: 93.824.77.00 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tècnic AODL a l'Ajuntament de Berga

L'objecte del present procés de selecció és la contractació per part de l'Ajuntament de Berga d'una persona per realitzar tasques d'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local a jornada complerta durant 12 mesos en matèria de planificació i implementació del projecte Diner Berguedà.

L'Ajuntament de berga és membre de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, la qual té com a objecte principal, entre d'altres, la dinamització i la facilitació del mercat de treball, així com l'assistència tècnica i el foment del desenvolupament territorial i que l'Agència té plena capacitat jurídica d'obrar.

Denominació del lloc de treball: AODL pel projecte "Diner Berguedà"

          - Jornada Completa.

          - Categoria: Grup A2

          - Sistema de selecció: Concurs de mèrits lliure

          - Durada: 12 mesos

          - Sou brut: 1.775,36€ + part propocional pagues extres

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Els/les aspirants podran presentar les sol·licituds per prendre part del procés de selecció, al Centre de Formació de l'Agència (c/Lluís Millet 33, bx de Berga). Es podran presentar les instàncies, en horari de 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres, dins el termini de 15 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria i d'aquestes bases al BOPB, segons model normalitzat que es facilita a continuació.

DOCUMENTACIÓ

          Edicte

          Bases de la convocatòria

          Instància

En els processos de selecció que incloguin examens i proves selectives l'Agència de Desenvolupament del Berguedà podrà implementar una taxa de 12€ en concepte de drets d'examen. Més informació.

En tot cas NO tots els processos de selecció inclouran aquesta taxa. Sempre que un procés de selecció tingui incloses taxes de dret d'examen, s'inclourà de manera explícita a les bases de la convocatòria.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/01/2019 - 14:22:39

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de