logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 04:19:38 - 17/12/2018
Ets a: Inici > L'Agència > Tauler d'anuncis
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Tècnic AODL a l'Ajuntament de Berga

13-11-2018

 .

 

COMUNICAT: Tècnic AODL Ajuntament de Berga

Segons la Resolució TSF/1868/2018, de 25 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2018 per a la concessió de subvencions destinades als Programes de suport al desenvolupament local, l’Ajuntament de Berga va iniciar el procés de selecció a través de l’Agencia de Desenvolupament del Berguedà per a la contractació d'un agent d'ocupació i desenvolupament local per executar el pla de treball denominat : 'AODL "Diner Berguedà"'’.

 

COMUNIQUEM que el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha DENEGAT a l’entitat Ajuntament de Berga la subvenció; és a dir el procés de selecció de DINER BERGUEDÂ; queda ANUL·LAT.

 

Estem  a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

 

Més informació: 93.824.77.00 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tècnic AODL a l'Ajuntament de Berga

L'objecte del present procés de selecció és la contractació per part de l'Ajuntament de Berga d'una persona per realitzar tasques d'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local a jornada complerta durant 12 mesos en matèria de planificació i implementació del projecte Diner Berguedà.

L'Ajuntament de berga és membre de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, la qual té com a objecte principal, entre d'altres, la dinamització i la facilitació del mercat de treball, així com l'assistència tècnica i el foment del desenvolupament territorial i que l'Agència té plena capacitat jurídica d'obrar.

Denominació del lloc de treball: AODL pel projecte "Diner Berguedà"

          - Jornada Completa.

          - Categoria: Grup A2

          - Sistema de selecció: Concurs de mèrits lliure

          - Durada: 12 mesos

          - Sou brut: 1.775,36€ + part propocional pagues extres

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Els/les aspirants podran presentar les sol·licituds per prendre part del procés de selecció, al Centre de Formació de l'Agència (c/Lluís Millet 33, bx de Berga). Es podran presentar les instàncies, en horari de 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres, dins el termini de 15 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria i d'aquestes bases al BOPB, segons model normalitzat que es facilita a continuació.

DOCUMENTACIÓ

          Edicte

          Bases de la convocatòria

          Instància

En els processos de selecció que incloguin examens i proves selectives l'Agència de Desenvolupament del Berguedà podrà implementar una taxa de 12€ en concepte de drets d'examen. Més informació.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/11/2018 - 16:56:26

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de