logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 08:47:42 - 22/06/2018
Ets a: Inici > Actualitat > Notícies
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

TEXInnova, formació especialitzada i innovadora en el tèxtil

27-12-2016

 .

Des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, i de la mà del centre tecnològic InnotexCenter CTF de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Manresa – Universitat Central de Catalunya, i l’Associació del Tèxtil Mèdic-Sanitaria del Berguedà (MESAB), us presentem TEXINNOVA, un programa fet a mida per aquelles persones que vulguin desenvolupar la seva capacitat innovadora i desenvolupar nous productes i projectes en l’ Indústria Tèxtil.

Adreçat a:

persones innovadores, amb l´objectiu principal d’adquirir els coneixements tècnics i de gestió per crear el seu negoci i comercialitzar un nou producte relacionat amb la indústria tèxtil segons necessitats del mercat (moda, la llar, tèxtils tècnics i tèxtils intel•ligents...)
persones d´empresa, que estiguin treballant en empreses tèxtils catalanes, amb l’objectiu de cercar noves aplicacions a través del disseny, el projecte de fabricació i la posada a punt de tota la gestió per la comercialització de nous productes d’alt valor afegit.

 

Programa:

150 hores formatives (105 en tecnologia i innovació, noves oportunitats i 45 en nous models de negoci i gestió empresarial), i 100 hores de tutories, a repartir entre tots els alumnes.
De febrer de 2017 a juny de 2017.
Els dijous de 9 a 13 hores i de 14 a 18 hores.


Professorat:

 persones que han tirat endavant spin-off i empreses innovadores en els darrers anys,
 professors de centres d´innovació destacats de Catalunya, que centren la seva activitat en crear productes tèxtils innovadors per les empreses de varis països per aplicacions multisectorials, amb una experiència de 50 anys,
 professorat especialitzat en l’àmbit de l’emprenedoria i gestió empresarial.


D’aquesta manera, des de l’Agència seguim treballant per impulsar nous projectes d’acompanyament empresarial i d’ocupació per cobrir les necessitats del sector industrial tèxtil, com aquest nou programa d’emprenedoria territorial especialitzada, amb el suport de la Generalitat de Catalunya en el marc del programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu.

 

 Programa formatiu de Texinnova

 

 

Contingut del web relacionat

Actuacions
Documents:
Texinnova. programa formatiu (PDF 418kB)
Imatges
Texinnova
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de