logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 12:39:02 - 21/04/2019
Ets a: Inici > Projectes >
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Ocupació a la Indústria Local (OIL)

Ocupació a la Indústria Local (OIL)

El projecte té la voluntat de promoure la millora de l’ocupabilitat de les persones aturades o en cerca de millora de feina i afavorir la seva contractació mitjançant fomentant la formació en aquells sectors industrials fortament consolidats al territori i/o amb perspectives de creixement.

El sector de l’electromecànica és un sector d’ocupació actiu al Berguedà on freqüentment es sol·liciten noves incorporacions per treballar en les empreses existents. La formació plantejada precisament centra els seus continguts en les demandes més sol·licitades per aquestes empreses.

El sector del tèxtil i la filatura és una indústria activa al Berguedà on freqüentment es sol·liciten noves incorporacions per treballar en les empreses existents. La formació plantejada precisament centra els seus continguts en les demandes més sol·licitades per aquestes empreses.

Una vegada superada l’etapa formativa per part dels alumnes el programa ofereix ajuts a la contractació per tal de fomentar l’inserció laboral d’aquestes persones en les empreses industrials del Berguedà.

AJUTS A LA CONTRACTACIÓ DEL PROGRAMA D'OCUPACIÓ A LA INDÚSTRIA LOCAL AL BERGUDÀ 2018-2019

      

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/04/2019 - 16:36:29

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de