logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 11:27:17 - 26/03/2019
Ets a: Inici > Projectes >
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Masia Castellnou de Vallcebre. Projecte d'Emprendoria

 

La Masia Castellnou és una casa de pagés del s.XIX situada a la part nord del nucli urbà de Vallcebre. La masia, de propietat municipal, s’emplaça en un solar de 870m2, amb una superfície construïda de 330m2 distribuïda en tres plantes i el tradicional paller de les cases de pagès de 40m2. L’entorn es troba urbanitzat, amb xarxa d’aigua i sanejament, electricitat, enllumenat públic i bona connexió a internet.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Vallcebre, amb el suport tècnic de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i de la Diputació de Barcelona, està impulsant una iniciativa per donar contingut i dinamitzar la Masia de Castellnou. D’aquesta manera, l’Ajuntament cerca persones emprenedores perquè es vulguin instal•lar a viure al municipi de Vallcebre i implantar algun tipus d’activitat econòmica a la masia adaptada a les estratègies de desenvolupament del poble. Cal tenir en compte, que a la Masia de Castellnou es necessari realitzar obres i treballs de restauració.

Sota la premissa “Tens una proposta de negoci i estàs disposat a dur-la a terme?” i “Vols viure a Vallcebre, un petit poble del Berguedà?” l’Ajuntament de Vallcebre ha obert un període de presentació de projectes de negoci a implantar a la Masia de Castellnou fins el 26 de febrer de 2016. A més a més, l'11 de gener de 2016, a les 10 del matí, es realitzarà una jornada Networking sobre la iniciativa del projecte d'emprenedoria a la Masia Castellnou de Vallcebre per tal de captar l’atenció de persones creatives i emprenedores.

 


 

 Per més informació

Servei de Desenvolupament Local
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Plaça Sant  Joan, 16,1r, 08600 Berga
Tel. 93.824.77.00 ext 4
A/E: agencia@adbergueda.cat
 
     
Les accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del programes de suport al desenvolupament local, cofinançades pel Fons Social Europeus i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Contingut del web relacionat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28/11/2017 - 15:17:21

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de