logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 01:01:11 - 21/04/2019
Ets a: Inici
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Youth Business Spain

PROGRAMA DE MENTORING PER A PERSONES EMPRENEDORS/ES

El mentoring és una metodologia d’acompanyament personalitzat mitjançant la qual empresaris i professionals comparteixen la seva experiència, durant un any i en qualitat de voluntaris, amb l’objectiu d’ajudar als emprenedors a desenvolupar les seves competències per a consolidar i fer créixer els seus negocis.

El programa forma part d’una xarxa global (Youth Business International) amb més de 15.000 mentors voluntaris que acompanyen persones emprenedores en més de 40 països arreu del món.

EMPRENEDOR, necessites mentoring?

Si has posat en marxa el teu negoci i creus que et fa falta ajuda per a consolidar-lo i fer-lo créixer... necessites mentoring!

 

Podràs comptar amb el suport d’un mentor voluntari que t’ajudarà a afrontar els reptes del teu negoci, a partir de la reflexió conjunta, aprofitant la seva experiència i garantint la seva objectivitat.

 

EMPRESARI, vols fer mentoring?

Si ets un/a empresari/ària o professional amb experiència i vols compartir-la amb una altra persona, acompanyant-la en la seva primera aventura empresarial, ajudant-la a consolidar i fer créixer el seu negoci... vols formar part de la nostra xarxa de voluntaris i voluntàries! Fes de mentor!

Assumeix el repte d’ajudar a una persona emprenedora a consolidar i fer créixer el seu negoci. Retorna a la societat part del que has rebut, connectant de nou amb l’adrenalina dels inicis i formant part de la comunitat mundial de mentors voluntaris.

 

 

Mentoring 2017-18

Hi han participat com a empresaris voluntaris Joan Boix (Serradora Boix), Josep Cinca (Veserkal) i Joan Fígols (Embotits Casa Fígols), els quals han fet de mentors als joves emprenedors Mariona Ferrao (Vets Gironella), Marc Rosiñol (Prescad Engineering) i Joan Serra (Costa Esports Gironella), respectivament.

 

 

Mentoring 2019

Inscripcions: gener a març 2019. Inici: abril 2019.
 

 

Per més informació i inscripcions:

 
JUDIT COROMINAS 
Servei d'Innovació i Empresa
Plaça Sant Joan, 16, 1r, 08600 Berga
93.824.77.00 ext 1
corominascj@adbergueda.cat

    

 

 

 

        

     

 

    

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

 

 

Contingut del web relacionat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/01/2019 - 14:57:55

Documents:
Fulletó informatiu Mentoring 2019 (PDF 1792kB)
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agčncia de Desenvolupament del Berguedą

Plaēa Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agčncia de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Nśm. 0900000138

Amb la col·laboració de