logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 11:49:28 - 26/03/2019
Ets a: Inici > Serveis >
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Oficina de relacions internacionals i cooperació al desenvolupament

En el marc del nou ventall de serveis de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, s'ofereix als ajuntaments de la Comarca, el Servei de relacions internacionals i cooperació al desenvolupament. Aquest servei que compta amb el suport de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona neix amb la voluntat de realitzar assistència tècnica, cerca de socis i/o cerca de finançament tant per ens públics locals i entitats privades com per a la pròpia societat civil en relació a la participació i accés a les diverses accions dels Fons Estructurals i als nous programes marc de la Unió Europea per al període 2007-2013. El Servei també preveu l’assessorament en les accions de cooperació i educació al desenvolupament que els municipis berguedans puguin endegar.


Aquest dispositiu pretén treballar estretament, a banda de Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, amb el Patronat Català Pro Europa, el Casal d’Europa del Berguedà i amb aquelles entitats del territori amb projecció europea.

 

 

Contingut del web relacionat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28/02/2014 - 15:05:42

Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de