logo_ADBergueda
  • Data i hora oficials:
  • 12:55:43 - 21/04/2019
Ets a: Inici
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/08/2015 - 13:54:33

Servei d'Ocupació del Berguedà - Empreses

El Servei d'Ocupació del Berguedà - Empreses de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà englobal el conjunt d’activitats, serveis i tràmits dirigits a l’empresa per facilitar l’assessorament tècnic i especialitzat en matèria d’ocupació.

BORSA DE TREBALL AMB ASSISTÈNCIA TÈCNICA

És un servei que té per objectiu facilitar-vos el reclutament de persones candidates i posar a la vostra disposició un servei d’assistència tècnica que us acompanyarà durant tot el procés de selecció.

Si la vostra empresa necessita una selecció de persones candidates que s’ajustin al perfil professional que requeriu, o ajuda per fer una millor definició del perfil, o assessorament sobre el procés selectiu més adient o informació sobre els contractes de treball bonificats etc., podeu contactar directament amb el personal tècnic del Servei d'Ocupació del Berguedà i us gestionaran la vostra oferta de forma gratuïta.

FORMACIÓ A MIDA

És un servei que oferim a les empreses que tenen necessitat de cobrir un o més llocs de treball i no troben la persona o persones candidates adequades per manca d’algun coneixement tècnics específics del lloc de treball.

Des del nostre servei, dissenyem mòduls formatius adaptats a les necessitats concretes del lloc de treball i oferim a les empreses les avantatges que tindrà si contracta a persones treballadores després de formar-les específicament pel lloc de treball.

Aquesta formació es pot desenvolupar al mateix lloc de treball o alternant amb el centre formatiu que la dissenyi.

PRÀCTIQUES EN EMPRESES

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà està duem a terme accions formatives per a persones en situació d’atur que inclouen pràctiques laborals a empreses i que pretenen donar a l’alumne l’oportunitat de familiaritzar-se amb un entorn de treball propi de l’ocupació en què s’està formant.

Si estàs interessat en acollir un/s alumne/es a la seva empresa, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Ocupació de Berguedà.

INCENTIUS PER A LA CONTRACTACIÓ

Les empreses que contractin determinats col•lectius poden obtenir importants incentius, en quanties fixes segons el col•lectiu i altres tipus d’ajuts i subvencions
Col•lectius subvencionables:
      - Persones amb discapacitat
      - Dones
      - Persones joves aturades de 16-30 anys
      - Persones amb vulnerabilitat social
      - Persones majors de 45 anys
      - Persones majors de 52 anys
      - Persones en situació d'atur
      - Víctimes de violència de gènere

Les empreses que col•laborin en algun dels nostres serveis poden rebre assessorament tècnic sobre la normativa vigent en contractació per part del nostre equip tècnic.

ORIENTACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL

Oferim un servei d’assessorament especialitzat i personalitzat a les empreses per fomentar el desenvolupament professional dels seus treballadors/es i millorar l’adaptació als canvis i al seu entorn laboral.

Fem un diagnòstic del perfil competencial del treballador/a i de les seves necessitat formatives i expectatives per determinar les qualificacions necessàries que garanteixin el pas d’un lloc de treball a un altre, bé sigui per millorar en el propi lloc de treball, per afavorir la promoció interna o el canvi a una altra organització, minimitzant el cos i el temps d’adaptació.

CONVENIS DE COL•LABORACIÓ AMB EMPRESES QUE GENEREN OCUPACIÓ

Signem convenis de col•laboració amb empreses que generaran ocupació al Berguedà amb l’objectiu d’afavorir la creació de llocs de treball. Detectem les necessitats d’aquestes empreses i dissenyem accions a mida.

OFICINA TÈCNICA LABORAL

És un servei d'Intermediació Laboral per a empreses, especialitzat en la integració de persones en tractament de salut mental a través d'itineraris individualitzats.

SERVEI MANCOMUNAT DE RRHH
Donar suport a les organitzacions en la implantació d’eines de gestió així com desenvolupar les habilitats i coneixements dels recursos humans de les empreses clients.

 

 

Per més informació

Anna Romero Camprubí
Responsable Servei d’Ocupació del Berguedà
Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan,16, 1r , Berga
Telèfon: 93.824.77.00
romeroca@adbergueda.cat
www.adbergueda.cat
 
 
 
 
Les accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançament pel Fons Social Europeu
 

 

 

Contingut del web relacionat

Contingut del web relacionat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/10/2014 - 14:21:52

Imatges
Servei d'Ocupació del Berguedà
Butlletí digital - Vols Informació dels cursos, ofertes de formació ocupacional i l'agenda d'activitats a la bustia de correu? apunta't-hi

Agència de Desenvolupament del Berguedà

Plaça Sant Joan, 16, 08600 Berga

Tel. 93.824.77.00

E-Mail: agencia@adbergueda.cat

Agència de col·locació autoritzada pel ministeri de Treball i Seguretat Social amb el Núm. 0900000138

Amb la col·laboració de